SunnyFloridaVilla

 

   

Voorkant van de villa

Front View of Villa

Onze villa staat in de woonwijk Clear Creek at Woodridge. De villa is vlakbij weg nummer  27. De Disney parken vindt u op slechts 8 miles van de villa. 

 

Clear Creek is vlakbij alle bekende parken ( Disney, Universal, Sea World etc.) er zijn verschillende winkels in de buurt waaronder een supermarkt, Wal-Mart (24 uurs service), een postkantoor, een bank, benzinestations en diverse restaurants. Deze liggen allen dichtbij uw vakantieadres.

 

Onze villa heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers. De indeling: een kinderkamer met twee eenpersoons bedden, met als thema Winnie the Pooh. Een tweede kinderkamer met twee eenpersoons bedden, ingericht als Jungle-room.

3 tweepersoons slaapkamers waarvan twee grenzen aan een eigen badkamer. Deze drie kamers zijn voorzien van een televisie. U kunt met totaal 10 personen verblijven in de villa. Alle slaapkamers hebben airconditioning en plafondventilatoren.

 

Alle bedlinnen is aanwezig evenals badhanddoeken en vaatdoeken. De genoemde badhanddoeken alleen te gebruiken bij het zwembed en niet mee te nemen naar een van de (water)parken en/of strand. Voor uw gemak is onze villa tevens voorzien van een wasmachine/wasdroger en haardroger. Het gebruik  van de aanwezige telefoon is geheel gratis voor nationale gesprekken. Meer contact met het "thuisfront" kan via onze computer (breedband internet aansluiting) middels e-mail en/of chatten. Alles is dus bij de prijs inbegrepen (gas, elektriciteit, watergebruik) alleen zwembadverwarming is optioneel en alleen nodig in de "koudere" periode.

Een Amerikaans bedrijf houdt voor ons en onze gasten het vakantieverblijf  in de gaten. In geval van vragen en/of problemen is dit bedrijf 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Next  Back

Front View of Villa
Our Villa

 

Home

Our Villa

Living Area

Dining Area

Kitchen

Bedrooms

Bathrooms

Floor Plan

Pool

Orlando Map

Booking

Contact

Links 

 

 

Living Area
Living Area

Dining Area
Dining Area

Kitchen
Kitchen
Pool/Jacuzzi
Pool & Jacuzzi