SunnyFloridaVilla

 

   

Slaapkamers

 

Slaapkamer 1: ingericht met luxe slaapkamermeubelen, plafondventilator, aangrenzende badkamer, kaptafel, inloop kleding/linnenkast cq opbergruimte, 19" kleurentelevisie met afstandsbediening en een digitale wekkerradio. Het raam biedt een aangenaam uitzicht op het terras en zwembad/jacuzzi.

 

Slaapkamer 2: ingericht met aantrekkelijke slaapkamermeubelen,  "queen sized" bed, plafondventilator, digitale wekkerradio, aangrenzende badkamer en een ruime inloop kleding/linnenkast cq opbergruimte.

 

Slaapkamer 3: ingericht met aantrekkelijke slaapkamermeubelen, 2-persoonsbed, plafondventilator en een ingebouwde kleding/linnenkast.

 

Slaapkamer 4: ingericht met twee 1-persoonsbedden, plafondventilator en een ingebouwde kleding/linnenkast in een jungle decor inclusief leeuw en tijger met een paar andere verrassingen. Let op, verzorg de dieren goed!! 

 

Slaapkamer 5:  ingericht met 2 1-persoonsbedden, plafondventilator en een ingebouwde kleding/linnenkast in Disney decor speciaal voor de kinderen. Veel plezier!

 

Winnie the Pooh & friends/nextpage

  Next  Back

 

 

Front View of Villa
Our Villa

 

Home

Our Villa

Living Area

Dining Area

Kitchen

Bedrooms

Bathrooms

Floor Plan

Pool

Orlando Map

Booking

Contact

Links 

 

 

Living Area
Living Area

Dining Area
Dining Area

Kitchen
Kitchen
Pool/Jacuzzi
Pool & Jacuzzi