Aanbevelingen van derden (op de achterzijde van het boek)

 

Bernhard van Oranje, mede-directeur clockwork & directielid Scaramea: "E-commerce is een term die veelvuldig misbruikt en misbegrepen is. Richard Lamb geeft op een duidelijke manier zijn visie op E-commerce en behoedt ondernemers, vanuit zijn kennis en ervaring, voor de vele valkuilen van ondernemen op en rond het Internet: Als Internet-ondernemer heb ik het boek met veel plezier gelezen en als nuttig ervaren."

drs. Peter Koudstaal, Manager Elektronisch Zakendoen, Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers (uit het voorwoord): "In dit bijzonder lezenswaardige boek zet Richard Lamb helder uiteen wat de geheimen zijn van succesvol elektronisch zakendoen. Ikzelf ken geen ander persoon in Nederland die bij zoveel initiatieven op dit terrein betrokken is. Richard verenigt in zich de combinatie van journalist, trendwatcher en adviseur. Hij is daarom bij uitstek degene om u te begeleiden op de weg van virtueel - maar toch tastbaar - succes!"

Zie www.E-commerce.nl voor de inhoudsopgave, aanbevelingen van derden en "E-commerce.nl Fact-Sheet"

"E-commerce.nl, Succesvol Elektronisch Zakendoen" wordt o.a. al gebruikt door HBO-instellingen die samenwerken in het landelijk overheidsproject HEO-UCT en door het opleidingsinstituut IIR Training.nl (bij de cursussen Websites en Webmarketing). Richard Lamb is één van de tien meest gevraagde sprekers in Nederland (bron: Management Team, 6 april 2001).