Introductie
Carol op 23 december 2006 bij Irene een bakkie doen

Sinds 24 februari is Carol van Soest ziek. Via deze webpagina willen we vrienden en bekenden op de hoogte houden van ontwikkelingen. Ook kun je via deze pagina zelf een bericht voor Carol achterlaten of gewoon even reageren. Omdat de pagina werd overladen met spam, moet je nu voor het toevoegen van een reactie en het lezen van andere reacties een gebruikersnaam en password invoeren. Sorry, maar het was geen doen meer. Beide staan op de foto van Carol hiernaast, onderaan op zijn mooie (lichtblauwe!) trui.

Carol lag in eerste instantie met een coma in het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag. Na ca. 10 dagen begon hij aan een langzame terugkomst. Stapje voor stapje ging hij vooruit. Maar helaas, op 29 maart kreeg Carol opnieuw een hersenbloeding en is hij verhuisd naar het LUMC in Leiden. Van 4 mei tot 23 juli lag hij in Woonzorgcentrum Bosch en Duin op de Scheveningseweg 76, 2517 KZ in Den Haag, waar hij heel liefdevol is verzorgd. Momenteel ligt Carol in Nieuw Berkendael, Burgemeester Waldeckstraat 80 in Den Haag. Bezoek is op werkdagen welkom van 18:30 uur tot 21:00 uur, in het weekend de hele dag. Belangrijk: geef Carol niet zomaar iets te drinken! Hij krijgt speciale verdikte vloeistof. Dus als ie dorst heeft, vraag het even aan een van de verpleegkundigen!

Om een reactie toe te voegen aan dit webboek voor en over Carol klik hier. Om reeds toegevoegde reacties te lezen klik op hier. De pagina met de "status" wordt als er nieuws is geupdate.

Momenteel ben ik bezig een digitale fotolijst “te vullen” met foto’s van Carol en familie en vrienden. Klik hier om te kijken welke foto's al op de lijst staan, en die Carol zo vaak kan bekijken als hij zelf wil. Natuurlijk wil ik graag van alle kanten foto’s ontvangen.... Er kunnen er meer dan 1000 op, dus ik kan nog even vooruit. Stuur me dus foto’s van Carol met familie en vrienden, van vroeger tot nu. Als je ze niet digitaal hebt, stuur ze me dan gewoon per post, dan scan ik ze en ik stuur ze later weer naar je terug. Stuur ze dus naar: Irene de Jong, Keizerstraat 121, 2584 BD Den Haag, Email: irene@oja-services.nl

Ook als jullie aanvullingen of correcties op deze pagina hebben, laat het me even weten. Nu is het alleen nog wachten totdat Carol ook de pagina en jullie reacties kan lezen.

Doeg, doeg, Irene
Laatste update: 10 oktober 2007