Als ik mij even mag voorstellen, ik ben Michael "Mitchie Mitch" Tjon en ik heet u van harte welkom in dit uithoekje van het Net. Ik ben een alweer 29 jarige ouwe knakker die niets anders nuttigs te doen heeft dan zijn hele vrije tijd op het net rond te zwammen. Helaas heb ik mijn page de laatste tijd niet meer kunnen updaten. =(

Mijn hobbies zijn ...uuhm..had ik die dan? Oh ja.. avonturieren, go-karten, mountain biken, een beetje duiken en sinds kort weer het spelen van cornet. Mijn oudere zus Nicole speelt (zoals u misschien al gemerkt heeft) de alternate Maria. Dat verklaart de gratis kaartjes enzo.

Heb een hele poos gewerkt bij een natuursteen bedrijf. We verkochten graniet en marmer en daarom crosste ik ook een beetje rond in deze toepasselijke Volvo station. Daarna werkte ik bij een chemicaliŽn boer, misschien wel leuk om te zien op welke afdeling ik zat. Nu zit ik bij een computer boer. Dus als je er eentje nodig hebt, bel of mail me snel! En je weet, special price for you =).

Verder heb ik niet zo veel te vertellen, het enige wat ik nog kwijt wil, is dat als er iemand rond loopt die er ZO! uitziet, stuur me een mailtje misschien kunnen we dan een keertje uit gaan eten :o)

Signeren Gastenboek Guestbook by GuestWorld Bekijken Gastenboek


Ik wil terug naar Main Page

mailbox


Look another pic of Me! This page was created with the Hot Dog Pro Web Page Editor